Ferie

En rejseoplevelse for livet

At rejse er at leve, sagde den kære H.C. Andersen. Og det er der rigtig mange, som er enige i! En rejse kan give ny inspiration, udvide din horisont og give dig ny indsigt i dig selv og verden omkring dig. Det kan nogle gange være svært at overskue, hvordan du lettest og mest hensigtsmæssigt planlægger en rejse. Herunder vil du få idéer til hvilken type rejse, du kan vælge, så den tilgodeser både dine ønsker og dine behov.

Den trygge rejse

Det er ikke sikkert, du har mod på eller lyst til at kaste dig ud i den helt store planlægning og booking. I så fald kan du med fordel vælge et rejsebureau. Hjerting Rejser kan hjælpe dig med skræddersyede rejser. Der tilbydes også rejser til seniorer. Fordelene ved at vælge et rejsebureau er mange, men især er det her vigtigt at fremhæve det indgående kendskab, som et rejsebureau har til destinationerne. Det gør, at du føle dig tryg.

Den vilde rejse

Ikke alle har lyst til at planlægge alt på forhånd. Det behøver du heller ikke. Især unge har en tendens til at vælge en mere lemfældig rejseform. Du kan have nogle overordnede linjer for den retning, du vil bevæge dig i og så ellers begive dig af sted med en rygsæk og et par gode vandresko. Det kræver is i maven at rejse på denne måde, og du vil møde uforudsete udfordringer på din vej.

Rejsen til vands

At sejle er en anderledes måde at rejse på, og det kan være en kæmpe oplevelse. Der er noget dragende ved at befinde sig på det åbne hav, fuldstændig omgivet af naturen. Krydstogter går også ind under denne kategori, og her kan du kombinere ferie til havs og på land.

Togrejsen

En togrejse er mere klimavenlig end en flyrejse. Togrejsen giver stor frihed, fordi du let kan fragte dig fra sted til sted og opleve en masse forskelligt. Du oplever landskabet løbende og glidende, hvilket kan være en stor oplevelse.