Uncategorized

Idéer til indretning af dit hjem

Er du lige flyttet til en anden bolig, mangler du lidt idéer til indretning af dit hjem, eller vil du gerne give din bolig et mere personligt og moderne præg? Så læs med her, hvor du måske vil blive inspireret til, hvad du skal investere i af genstande til forskønnelse af din bolig. Artiklen vil runde alt fra sofaer til spejle og bademåtter.

Spisestuen

  • For at peppe spisestuen op kan du med fordel erhverve dig et spisebord med et råt og naturligt look af træ er uhyre populære, og kan være med at give et bedre samlet indtryk af din bolig.

  • Blandt spisebordsstole er bl.a. forskellige varianter af designerne Charles og Ray Eames’ skalstole meget populære, men også danske designklassikere som Arne Jacobsens Syveren i sort læder er meget populære. Hvis budgettet ikke rækker så langt, så er polstrede spisestole generelt– også med et look af træ – også meget populære.

  • Også brugen af gulvtæpper er i regi af spisestue meget populære. Farven skal helst være sort eller grå, men kan også have et mønster påtrykt.

Badeværelset

  • Selvom at det er begrænset hvad du kan gøre af indretningsmæssige indgreb på badeværelset, så kan du f.eks. udskifte bademåtten til en mere moderne en, der kan give rummet et personligt præg.

  • Shop spejle fra wallshop.dk. Her kan du finde flotte og moderne spejle, bl.a. nogle omrammet med LED-belysning, som kan lyse rummet op og tjene som det perfekte sted at sætte håret eller lægge makeup.

Stuen

  • Det mest essentielle i en stue må jo næsten være sofaen. Den skal selvfølgelig være behagelig, men den skal også – som så meget andet i dit hjem – være i stand til at præge det samlede indtryk af din bolig. Farvestrålende sofaer fremstillet af enten velour eller stof er meget populært.

  • Ingen sofa uden et sofabord. Det er meget populært at have 2 trekantede sofaborde med afrundede hjørner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *