Gode råd

Dette skal du gøre for at få flot og sundt hår

Det kan være en vanskelig opgave at holde sit hår smukt, velplejet og stærkt – særligt når vind og vejr tager sin tørn og roder grundigt op i manken, så hårstråene bliver slidt og frisuren bliver uglet til. Derfor får du her nogle gode råd til hvordan.

Benyt dig af de korrekte produkter

Det er vigtigt at du vælger en shampoo, som renser dit hår og din hovedbund, men som du kun bruger cirka to gange om ugen, da shampoo giver meget slid på hårstråene. Det er også en god idé at bruge en hårkur med jævne mellemrum – cirka to til tre gange om måneden. Dette skal du lade sidde i fugtigt hår i omtrent femten minutter, hvorefter du skal skylle det ud af håret igen. Inden du bruger hårtørrer, krøllejern, glattejern og andre lignende varmebehandlinger til håret, er det desuden en god idé at benytte dig af et varmebeskyttende produkt. Hvis du har svært ved at finde rundt i junglen af shampoo, balsam, hårkure og diverse andre hårprodukter, kan du eventuelt besøge Pengefund.dk for at finde sammenligninger af de forskellige produkter, så du kan bruge anmeldelserne herfra til at beslutte, hvilket produkt du ønsker at købe – se deres hjemmeside her.

Vær forsigtig, når du tørrer håret efter badet

Frottér ikke håret vildt og voldsomt med et håndklæde, efter du har været i bad, men sørg derimod for at du ”krammer” håret forsigtigt med håndklædet. Sving derefter håndklædet om det våde hår, så det kan opsuge så meget fugt som muligt. På denne måde undgår du at slide unødigt meget på dit hår, hver gang du tørrer det. I denne forbindelse er det også værd at være opmærksom på, at hårelastikker, hårpynt, hårspænder og lignende også kan slide meget på håret, hvorfor det er en god idé at holde disse til et minimum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *