Gode råd

Hold et fantastisk babyshower

Hvad end du selv venter en baby eller kender nogen, som gør, er det altid en god idé at holde et babyshower. Babyshower er en nyere tradition i Danmark, men de fleste er efterhånden bekendte med den hyggelige fest, før babyens ankomst. Det er en fest, hvor den kommende mor bliver fejret og hygget om. En graviditet kan føles som en meget lang ventetid, og derfor er det altid dejligt at få selskab, hvor folk kommer for at snakke om baby sager.

Hvis du vil holde et fantastisk babyshower, er der nogle ting, du bør overveje at inkorporere. Det er for eksempel altid en god idé med babyshower pynt, som kan fås i mange forskellige farver og designs. Desuden er det vigtigt, at gæsterne tager babyshower gaver med, da det er med til at fuldende festen og fejringen af den kommende mor. Du kan med fordel arrangere nogle babyshower lege, som vil være med til at give både mor og gæster en uforglemmelig dag.

Der er rigtig mange ting, som kan være med til at tage et babyshower til et nyt niveau, og det er klart noget, du bør have med i dine overvejelser, når du arrangerer festen.

2 sjove lege til et babyshower

Hvis du ikke kender nogle sjove babyshower lege, får du her 2 bud, som du kan overveje.

  1. Smag babymad: Denne leg går ud på, at den kommende mor får bind for øjnene, hvorefter hun skal smage på forskellig babymad. Her skal hun så gætte hvad der er i maden og kan give det en score på en pointskala.

  2. sæt baby på mor: Denne leg fungerer ligesom klassikeren, hvor der sættes halen på æslet. Dette er blot med en papudgave af en mor og en baby. Den gæst som kommer tættest på den rette placering med bind for øjnene vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *