Uncategorized

Flora Danica – klassisk og moderne på samme tid

Flora D er et dansk brand, som finder inspiration i Flora Danica værkerne – et af verdens største planteværker. Her er Skandinaviens flora i fokus, og formålet var at brede kendskabet til botanikken og de forskellige planters nyttige og skadelige egenskaber. I 1790 bestilte Kongehuset et pragtstel af porcelæn hos Den Kongelige Porcelænsfabrik, nu det velkendte Royal Copenhagen, som blev dekoreret med Flora Danica blomster. Dermed er Flora Danica-stellet det eneste af de store stel fra porcelænets storhedstid i 1700-tallet, der stadig er i produktion.

Designet er stilfuldt, moderne og klassisk på samme tid og er derfor attraktivt for kvinder i alle aldre. Hos Flora Danica har man fokus på farver og mønstre, og så eksperimenterer man med hvordan elegance og æstetik kan overføres til moderne og nutidige produkter. Resultatet er en masse fine produkter med de unikke Flora Danica blomster, som respekterer det klassiske og tidløse samtidig med at have et moderne design. Hvis du er blevet nysgerrig på disse flotte produkter, så kan du her se det fin udvalg – flora-d.dk.

Stort udvalg af flotte produkter

Du kan finde alt fra tasker til tørklæder med dette motiv. Hvis du mangler et nyt accessory til at løfte dit outfit til nye højder, så kan du aldrig gå galt i byen med Flora Danica. Produkterne er nemlig af bedste kvalitet og er lavet af materialer som ægte silke og Cashmere uld.

Står du og mangler en ny taske til at handle med eller bare en lille håndtaske til pungen, så kan du med garanti finde din helt nye og unikke taske her. Det kan også være, at du i den kolde tid mangler et dejlig varmt halstørklæde, så tag et kig på det store udvalg af tørklæder – selvfølgelig også med Flora Danica print. Du kan samtidig også tage et kig på de flotte tørklæder lavet af 100% silke. Disse kan bruges til at pynte håndtasken, som elastik i håret eller selvfølgelig som et smart og tidløst accessory om halsen. Du kommer hverken til at gå på kompromis med kvalitet eller design, og du får et unikt accessory, som vil misunde alle og enhver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *