Sommerhus

Sådan får du et gammelt slidt terrazzogulv til skinne som et nyt gulv

Terrazzogulvene har i en årrække ikke været det foretrukne valg af gulv. De gamle gulve kan se slidte og trælse ud, hvis der er kommet revner eller gulvet er blevet fyldt med pletter. Dette kan der heldigvis gøres noget ved! Har du et terrazzogulv som du er blevet træt af at se på, men gider du ikke bruge mange penge på et nyt? Gulvet kan renoveres og igen blive smukke med sit flotte mosaiklignende look. Ofte fejler gulvene nemlig ikke npget, da de er lavet af et meget holdbart materiale – de skal derfor bare shines godt op.

Som et nyt gulv men en billigere løsning

Vi kender terrazzogulve fra blandt andet supermarkeder hvor de er særdeles velegnede, da de på grund af deres holdbarhed og slidstærkhed kan holde til, at mange mennesker med tunge indkøbsvogne går på det. Dog kan gulvene se noget kedelige ud når de er blevet udsat for slitage. Gulvene kan slibes af professionelle med kendskab til både slibemaskiner og gulvet, så du igen får et ”nyt gulv”. Denne løsning er langt billigere, end hvis du skulle ud og investere i et helt nyt gulv.

Slip for slidet

Det kræver viden og kompetencer at renovere et terrazzogulv og det er ikke noget man lige gør uden at have kompetencerne og evnerne til det. Derfor kan det være en kæmpe fordel at hyre professionelle til at ordne det hele for dig, så du slipper for både at sætte dig ind i maskiner og værktøj og for det hårde slid. På den måde kan du gøre de ting du er bedst til mens andre frisker dit gulv op for dig.

Livet er for kort til grimme slidte gulve, og hvem ved – måske kan du få fixet dit gulv meget billigere end du går og regner med…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *