Gode råd

Sådan undgår du lugt fra dit afløb

Vil kender den alle sammen – lugten fra afløbet på badeværelset eller i bryggerset. Det er ikke en rar lugt og den er svær at gøre noget ved. Men nu er der kommet en løsning på dette trælse problem. Ved hjælp af en green drain kan du mindske lugtgener fra dine afløb og på den måde få en meget mere behagelig lugt i badeværelse og bryggers.

En simpel løsning til dit afløb

Green drain er en simpel løsning til dig, der er træt af dårlig lugt fra dine afløb. Den passer til både traditionelle afløb og i nye moderne afløbsformer. Du skal ikke gøre andet end at montere den nemt og hurtigt, og derefter beskytter den mod lugt, skadelige gasser og insekter. Har du ikke de helt store tekniske færdigheder? Så fortvivl ikke! Installationen af produktet er meget nem og enkel, så det kan du sagtens finde ud af alligevel.

Green drain har mange fordele

Installering af green drain har mange fordele for både dig, din familie og miljøet. Ved at forhindre giftige gasser i at trænge ind, forbedrer den dit indeklima signifikant. Dermed irriteres øjne og luftveje mindre og symptomer som nervøsitet, svimmelhed, kvalme og hovedpine minimeres. Derudover er mindskes lugten, som ellers kan være meget ubehagelig.

Green drain opsamler skidt og snavs i dit afløb, men du skal ikke længere rense afløbet som du kender det. green drain har nemlig en meget smart funktion, idet den renser membranen ved at bruge vandstrømmen igennem afløbet. På den måde slipper du for tilstoppede afløb når du allermindst har brug for det – slut med at rense afløb søndag formiddag! Smæk i stedet benene op i sofaen og nyd en kop kaffe mens Green drain klarer opgaven.

Green drain findes i mange størrelser, så der vil helt sikkert være en model, der passer til dit afløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *