Gode råd

Leder du efter praktisk kontorbelysning? – så læs med her

Det kan være svært at finde belysning, som passer til dine behov. Ofte er lyset enten for kraftigt eller for dæmpet. Det er oftest på kontoret, du ønsker mellemtingen, da du ikke ønsker alt for koldt og kraftigt lys, men heller ikke en belysning, der giver dig lyst til at falde i søvn. Du ønsker en varm og hyggelig belysning, hvor du alligevel kan se, hvad du laver uden problemer. Dette kan være svært at finde, men hvis det er denne type belysning, du leder efter, så læs med herunder eller køb online her.

Den nye LED-pære giver dig både varmt og koldt lys

LED-pæren er helt perfekt til formålet, da den ikke er for kraftig men heller ikke alt for rolig. Mange tror at LED-pærer kun afgiver kold og for kraftig belysning, men dette er overhovedet ikke korrekt længere. I dag kan du nemlig finde LED-pærer, som er dæmpbare. Det vil sige, at der medfølger et lille hjul, som du simpelthen bare kan dreje på, hvor lyset så bliver varmere og roligere, eller koldere og kraftigere, alt afhængigt af, hvilken vej du drejer.

Dette er specielt smart, da arbejdsopgaverne, du laver på kontoret ofte varierer. Det er altså ikke altid, du har brug for mellemtingen mellem kold og varm, nogle gange ønsker du måske at hygge dig med arbejdet, og andre gange har du brug for fokuseret lys, der lader dig se alle detaljer. Det er dog ikke alle LED-pærer, der er dæmpbare. Du skal derfor altså se på pakken, om den er det eller ej, sådan at du ikke laver et fejlkøb.

Skift dine gamle pærer ud

LED-pærer er derudover bedre, end almene pærer, da de har et minimalt energiforbrug og producerer bedre og varieret lys, derfor burde du altså overveje at skifte dine forældede halogen- og glødepærer ud med nye LED-pærer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *