Oplevelser

Sådan bruger du krystaller i din hverdag

For mange mennesker er krystaller en by i Rusland, men når først man kender teorien bag de smukke sten, er det svært ikke at blive draget. De kan nemlig bruges i en helt masse situationer – i særdelshed dem, der rimer på hverdag. Læs og lær meget mere om krystallerne og deres virkning i denne guide.

Hvad ligger bag krystallerne?

De fleste tænker måske, at krystaller bare er sten. Men det er de ikke – for de kan mere end det. Teorien lyder på, at hver type krystal har en bestemt frekvens, der tiltrækker bestemte egenskaber. På den måde kan du selv vælge mellem krystallerne og finde dem, der passer ind i dit liv – lige nu.

Kendte egenskaber blandt krystaller

Selvom krystallerne bærer egenskaber, er det ikke alle, der er lige hyppige. Der er nemlig nogle bestemte egenskaber og krystaller, der går igen. Det er eksempelvis:

  • Kærlighed

  • Penge og held

  • Beslutsomhed

Den grønne aventurin er et eksempel på en smuk krystal, der bærer flere egenskaber. Den står nemlig både for kreativitet, beslutsomhed og held. Det er nemlig smart at vælge krystaller, der forbinder flere gode egenskaber.

3 måder, du kan bruge dine krystaller på

Men hvordan får du dem til at virke, tænker du nok. Det er faktisk ikke så svært, når først man tænker i baner, hvor krystaller virker. Ifølge teorien består alt af energi, der vibrerer med forskellige frekvenser. Derfor giver det mening at overføre krystallernes energimæssige frekvenser til kroppen – og det kan blandt andet være gennem:

  • Meditation. En session, hvor du sidder med krystallerne og fornemmer deres energi og det, de giver dig

  • Krystalhealing. Healing, hvor krystallerne er placeret på kroppens energicentre hvor de siges at have større effekt

  • Smykker. En nem måde, du kan bruge krystallerne på, er ved at bære dem som flotte smykker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *