Gode råd

Sådan frisker du huset flot op

Trænger huset til en kærlig hånd? Så er det måske meget passende at tage hul på de opfriskende renoveringsprojekter i denne sommer. På grund af COVID19-virusset bliver mange dansker i år hjemme i eget hus fremfor at rejse på ferie.

Det betyder, at der er opstået et overskud på den økonomisk front, som kan anvendes på hjemmet i stedet. Her kommer tre bud på, hvordan du kan friske boligen op.

Flot facade

Husets facade spiller en vigtig rolle for det førstehåndsindtryk man får. Er facaden slidt, vil man ofte forbinde det med en form for misvedligeholdelse af huset. Det er ikke bare noget, som resulterer i et kedeligt look, men også noget, som kan gøre huset mindre attraktivt for købere og gå ud over husværdien. Derfor bør den opfriskes.

Forud for renovering af facaden er det vigtigt, du sandblæser den. Det gør nemlig, at du slipper helt af med gammel maling, kalk samt skidt og smuds. Har du ikke selv udstyret, så kontakt en professionel her.

Facaderenoveringen vil blive meget pænere og mere langtidsholdbar, når der først er sandblæst, og du vil kunne male og stå tilbage med det bedst tænkelige resultat. Husk naturligvis at lukke små riller til først.

Smukke, holdbare gulve

Ofte er det væggene, som får en overhaling, når vi forskønner inde i boligen. Men hvad med gulvene? Gulvene er vigtige for det visuelle indtryk, og det går ikke at have beskidte trægulve, slidte tæpper eller hårde gulve med skrammer.

Hvis du både ønsker design og holdbarhed i samme løsning, så kan du overveje at investere i et polyurethan gulv. Her kan du få et komfortgulv med blød gummibelægning, som også er rengøringsvenligt! Læs mere her.

Gulvene kan fås i alle former for RAL- og NCS-farver, så du har stor designfrihed!

Vind på vinduerne

Et sidste bud på et renoveringsprojekt er at udskifte eller opfriske hjemmets vinduer. Er træværket omkring vinduerne slidt, kan du lynhurtigt shine dem op og få huset til at se meget mere indbydende ud!

Er ruderne af ældre dato, så overvej om det ikke er tid til at investere i nye og miljøvenlige termoruder, så du sparer på varmeregningen og er med til at bruge færre ressourcer på at varme boligen op – til glæde for miljøet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *