Ferie

3 tips til fede sommerferiedestinationer i Danmark

Det er blevet lidt af en trend at tage på ferie i Danmark. Det er både klimavenligt, da flyrejser er nogle af de største syndere, når man kigger på udslip af CO2. Det er også godt for din pengepung, da flyrejser også er meget dyrere end hvis du vælger en bilferie. Danmark er et småt land, så du vil faktisk også kunne droppe bilen, og bare nøjes med at tage offentlig transport. Så ville det være en ekstrem klimavenlig ferie. Er du lidt lost i forhold til hvilke destinationer, der kunne være interessante at besøge? Vi vil komme med nogle forslag til dig her. 

Vesterhavet er en udsøgt oplevelse

Du kan vælge at leje et sommerhus i en af feriebyerne ved Vesterhavet i Nordjylland. Heriblandt kan du vælge mellem Blokhus eller Løkken, som begge er nogle skønne feriebyer. Det er plads til at slappe af, hvis du tager afsted uden børn, men hvis du tager dine børn med, så er der også massere at foretage sig med dem. Fårup Sommerland, en forlystelsespark ude i en skov, er en stensikker vinder, hvis du tager på ferie i Nordjylland. Derudover er der rigtig mange markeder, som er hyggelige at besøge, hvor folk sælger ud af deres ting. Det skal også nævnes, at Vesterhavet er værd at tage til, da stranden er rigtig dejlig. Der er mange mennesker om sommeren, så man får nærmest følelsen af at være i udlandet. Det kan vi jo godt lide? Så lad os krydse fingre for en god dansk sommer. 

En by i Midtjylland, der har meget at byde på

Hvis du vælger at tage på ferie i Herning, så kan du både slappe af til det yderste, men også få både interessante kulturelle oplevelser, men også hyggelige sociale oplevelser, som du kan have dine børn med til. Derudover byder Herning på mange lækre gastronomiske oplevelser, en Restaurant i Herning, som er værd at besøge er A Hereford Beefstouw. Hvis du gerne vil opleve kultur, så kan du besøge nogle af Hernings mange museer, der er både HEART, Carl Henning Pedersen og Else Alfelts Museum, Frilandsmuseet og Tekstilmuseet. Der er lidt at vælge imellem alt efter, hvad du ønsker at se. 

Hovedstaden

Den sidste by vi vil komme ind på er selvfølgelig København. Det er hovedstaden i Danmark, og der er rigtig mange ting at foretage sig i København. Byen er rigtig stor, og der bor mange mennesker, hvorfor du er sikker på, at der er altid er liv og glade dage i hovedstaden. Nogle interessante steder at se i København er blandt andet Amalienborg, hvor den danske Dronning bor. Derudover er Rosenborg Slot også spændende at besøge, da den byder på dansk historie fra Kongehuset. Dertil er der en flot have, som hedder Kongens Have, der er lækker at være i om sommeren. Den Lille Havfrue og Glyptoteket er også to spændende oplevelser, som byder på attraktioner, som mange turister vælger at besøge, så hvis du ikke har været der, er det et must.