Ferie

Hold vinterferie i hyggelige Skagen

Oplev vinteren ved det vilde Vesterhav 

Vinterferien står for døren, og det betyder for manges vedkommende fri fra skole og arbejde. Mens mange bruger muligheden til at rejse mod Europas mange skiløjper, så findes der også rigtig mange muligheder for at få en hyggelig ferie inden for landets grænser. Og har man endnu ikke oplevet Skagens magi og det vilde Vesterhav, så er vinterferien måske en rigtig god anledning til at pakke tasken og drage mod Danmarks nordligste by. 

Her findes der mange hyggelige overnatningsmuligheder, som kun er med til at gøre ferien lidt mere speciel. Man kan blandt andet vælge et af de mange sommerhuse i området eller eksempelvis den centralt placerede Jacobs Bed & Breakfast, hvor den gode stemning fra den gamle by bliver taget med ind i de hyggelige omgivelser. 

Et hyggeligt afbræk i en hyggelig fiskerby 

Det er altid en oplevelse at komme til Skagen uanset tidspunktet. Den hyggelige by emmer af historie, og der er rig mulighed for at gå på opdagelse på eksempelvis Skagen Museum og i de gamle fiskergader. Derudover er det altid turen værd at køre rundt i området og besøge eksempelvis Den Tilsandede Kirke, Råbjerg Mile og selvfølgelig også Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat støder sammen på toppen af Danmark. Derudover er Vesterhavet altid et besøg værd, hvor man kan få lov til at opleve bølgernes sus og kilometerlange sandstrande. 

Så er vinterferien endnu ikke booket, så bør man helt sikkert overveje at tage turen til Skagen. Her er der oplevelser til børn såvel som voksne. Bare husk at være i god tid, hvis man eksempelvis vil booke sig ind på et hotel eller Bed & Breakfast, da der hurtigt bliver fyldt op.