Ferie

Kobl af i din næste ferie med strik

I hverdagen er der mange ting, der skal nås. Arbejdet skal passes og pligterne skal overholdes. Derfor sker det tit, at man simpelthen ikke har tid til at afkoble helt før i weekenden. Og er den fuldstændig booket op, så er det endnu mere svært at få tid til at slappe af.

Derfor er en ferie ofte tiltrængt for de fleste. Det er her, at man får mulighed for at trække stikket fuldstændig og lave lige præcist det, man har lyst til. Så står ferien for døren for dit vedkomne? Sørg da endelig for at bruge den på noget af det, du ikke har tid til i hverdagene. 

Skal ferien tilbringes i et sommerhus eller en hyggelig ferielejlighed sammen med familien, så kan du med fordel tage noget med, du kan bruge tiden på. Det kan være malersager, gode spil eller garn, så du kan strikke foran den åbne ild, fjernsynet eller noget helt tredje. Med strikketøj kan du koble helt af, mens du lader tankerne og bekymringerne slippe fri. 

Sysler, de fleste kan få glæde af 

Det er altid hyggeligt at sidde med et eller andet, hvad end det er. Med strikketøj får du dog ikke kun en hyggelig hobby. Du får rent faktisk også en hobby, som mange kan få glæde af. Måske de mindste i familien trænger til nye trøjer, manden et nyt halstørklæde eller måske har du lyst til at forkæle dig selv med nogle nye handsker. 

Hvad end du har lyst til at lade være feriens næste projekt, så pak tasken med masser af lækker garn. Så vil du med garanti få en afslappende ferie, hvor du kan trække stikket og koble helt af for en stund.