Sådan kommer du på sommerferie – uden at sprænge budgettet

Foråret har stille og roligt meldt sin ankomst, med påskeliljer og flere lyse timer. Det kan hurtigt lede tankerne hen mod sommeren. Og hvis man ikke allerede havde rejsefeber i vinterens mørke, så kommer den gerne nu, hvor sommerferien kan anes i horisonten. Dermed kommer måske også bekymringerne, om der nu også er råd til sommerferie i år. Men det behøver slet ikke være så dyrt at tage ud i verden på sommerferie.

Tag på afbudsrejse

Den billigste måde du kan rejse på, er at vælge en afbudsrejse. Afbudsrejser bliver gerne billigere jo nærmere man kommer afrejsedagen. Det betyder selvfølgelig, at du ikke kan have specifikke krav til hotel eller destination. Men er du rimelig fleksibel på afrejsedato, samt destination og hotel, kan du helt sikkert finde en billig rejse, hvor du får meget for pengene. Med afbudsrejser fra Aalborg er du hurtigt på vej mod nye oplevelser. Du kan vælge mange forskellige rejser på afbud. Der findes både pakkeløsninger, charterrejser og flybilletter. Flyselskaberne vil selvfølgelig gerne fylde sæderne op, og sælger derfor flybilletter meget billigt, når de har tomme pladser. Du har så mulighed for, selv at vælge dit hotel på destinationen.

Tag fornuften med

Det er så let at lade sig rive med, når man er på ferie. Hverdagen synes pludseligt meget langt væk. Og det er jo noget af det, der er så skønt ved at rejse på ferie. Men når det kommer til økonomien, er det ikke altid lige fedt at komme hjem til konsekvenserne af et overforbrug. Så sørg for at have fornuften med på ferien. Beslut på forhånd hvor meget der må bruges på hvad. Det har ingen betydning for de minder du skaber, om du fylder kufferten helt op med souvenirs. Nyd din ferie, uden at sprænge budgettet.