Oplevelser

Husk cykeltøjet til sommerens cykelture

Står sommeren på lange cykelture? Eller har du måske planlagt at bruge sommeren på at cykle fra Danmark til Frankrig eller et andet land? Når du skal cykle lange ture og gerne vil have mest muligt ud af turen på cyklen, er det en god idé at hoppe i cykeltøjet.

Hvis du skal ud og cykle lange ture, er det vigtigt med en optimal påklædning. Uanset om du skal cykle på landevejen eller mellem træerne i skoven. For at få mest ud af din cykeltur og undgå ømme balder eller en virkelig ubehagelig tur, vil det være oplagt at bruge cykeltøj.

Få en behagelig cykeltur med cykeltøj

Cykeltøj er designet til at give dig den bedste komfort på de lange cykelture. Du kender måske det med, at når du har siddet på sadlen længe, hvad enten det er på din egen cykel eller i fitnesscenteret, så har du efter kort tid ondt i balder og lår. Her kan du med fordel vælge et par cykelbukser eller cykelshorts, da de ofte er udstyret med en pude, så din cykeltur bliver mere komfortabel, og du undgår ømme balder. Der findes ikke noget mere irriterende end at have sat sig et mål for en lang cykeltur, og så må du kort tid inde i den tur stoppe, fordi du allerede er øm over det hele.

På cykelturen skal kroppen kunne tage imod vind og vejr, og det er hverken behageligt eller nemt at cykle langt i regntøj eller store vinterjakker, der snarere kommer i vejen end gavner. Her kan du med fordel også vælge cykeltøj, der kan klare lidt af hvert og sørge for at holde kroppen lun og tør, mens du knokler på cyklen.