Oplevelser

Opfyld drømmen – bliv børneguide!

Det kan godt være, at det lyder som om, at det er for godt til at være sandt, men ikke desto mindre så, er det muligt. Hvis du uddanner dig som børneguidemed en guideuddannelse, har du nemlig mulighed for at rejse rundt i både Danmark og resten af verden til nogle spændende destinationer med det ene formål for øje, at du skal underholde de mange børn, som også er på stedet. Det er således den absolutte bedste mulighed for dig, hvis du gerne vil tjene nogle penge på to af de ting, som du elsker og samtidig have det sjovt. Arbejder du som børneguide med en rigtig guideuddannelse, føles det nemlig slet ikke som om, at du er på arbejde – faktisk er det nok nærmere det modsatte, der gør sig gældende her. 

Når man har brug for en pause, inden den virkelige fremtid banker på døren

Som ung er det ikke nogen hemmelighed, at det til tider kan være overvældende, når man skal tage nogle beslutninger, som der kan have en indflydelse på ens liv og ens fremtid. Før man vælger hvilken uddannelse man vil starte på, og hvilken retning man vil begive sig i, kan det derfor for mange være tiltrængt med et pusterum. Derfor vælger en hel del at tage ud i verden og rejse rundt for at få sig nogle gode oplevelser, mens andre vælger at arbejde og få opbygget sig en solid opsparing, der kan komme til gode senere i livet.  

Gå glad i seng hver aften og vågn op med en fornyet energi

Men så er der også dem, der vælger at kombinere de to ting – og for mange er det faktisk en hel ideel kombination. Især når den kan bestå af arbejdet som en børneguide på en spændende destination. Her vil ens hverdag være præget med masser af glæde og latter, og man vil derfor få brugt en masse energi sammen med alle de børn, som der også er på stedet. Det betyder, at man altid vil føle sig godt tilpas, og om aftenen vil man gå i seng med et smil på læben, mens man er fyldt op med gode indtryk og oplevelser. 

Skab nogle gode og sjove øjeblikke som både børn og forældre vil sætte pris på

I arbejdet som børneguide med en rigtig guideuddannelse er det ens fornemmeste opgave at sørge for at underholde de børn, som der er på destinationen. Og det kan bestå i flere ting. Nogle gange er det nok bare at være der og snakke med de mange børn, mens der andre gange er behov for nogle sjove aktiviteter. Det være sig for eksempel nogle lege, som alle kan være med i og nogle events, der tager lidt længere tid. Det giver børnene mulighed for at få nogle sjove timer sammen med dig, og forældrene kan så i mellemtiden nyde lidt alenetid med tanke på, at du tager dig godt af deres børn. Der hviler således også et stort ansvar på dig.