Sommerhus

Guide til at udsmykke sommerhuset med strik

Trænger sommerhuset til en opdatering i indretningen? Det kan virke uoverskueligt, og som en stor opgave, der er dyr at udføre. Men du kan faktisk gøre det billigt og nemt helt selv uden at skulle shoppe i diverse stormagasiner. Et gør-det-selv-projekt kan være hyggeligt og ofte udføres uden de store udgifter, og ende med lige præcis det resultat man selv ønsker. Derfor kan det være en idé at lave din egen udsmykning til sommerhuset en weekend, hvor du har fri – så bliver et også mere personligt og lige din stil. Det kan både gøres ved at sy, bygge, hækle eller strikke. Især strikning er ideelt til en hurtig, men fin opdatering af dit sommerhus.

Hvad kan jeg strikke til boligen?

Måske lyder det skørt – at strikke ting til boligen. Men der kan faktisk laves en masse anvendelige ting med godt drops garn, et par strikkepinde og en opskrift. Det kræver bare lidt fantasi, så kan du lave stort set alt i strik. Du kan bl.a. strikke:

  • Håndklæder
  • Karklude
  • Brødkurv eller andre kurve
  • Puder
  • Tæpper

Det er ting, der er brugbare og praktiske, men samtidig kan give et fint udtryk til boligen.

Brug strik i indretningen

Strik har et udtryk af hyggelig og hjemlig stemning. En varm hjemmestrikket sweater er bare noget andet end en lavet på fabrik. Det er ikke anderledes med dine viskestykker og karklude – det giver en følelse af hygge. De kan laves lige i de farver og mønstre, du holder af, og er en fin og billig måde at gøre dit sommerhus mere personligt. Et strikket tæppe er lige sagen til et sommerhus til de lange lune sommeraftener eller hygge i sofaen med en god bog. For at gøre indretningen gennemført, kan du sørge for at både klude, viskestykker, håndklæder, tæpper og puder matcher, når du gør-det-selv.