Uncategorized

Ny til Tinder? Her er rådene, du ikke vil misse

Tinder er ungt, hipt, og stadig flere og flere springer med på vognen. Om det er i håbet om at finde den eneste ene, eller bare for sjov at kaste sig ud i virvaret, der er den online datingverden, kan det være overvældende at dukke op til den første rigtige Tinder date. Nedenfor er samlet en række råd om Tinder og dating herpå.

Rigtige personer bag skærmen

Det første, der kan være godt at have i baghovedet, er, at det rent faktisk er rigtige mennesker på den anden side af skærmen, som man sidder og swiper ja og nej til. Det lyder måske indlysende, men mange oplever, efter at have været aktiv på appen i noget tid, at man bliver mere og mere kritisk og uinteresseret. Men husker man blot sig selv på af og til, at det er ægte mennesker på den anden side, og at ingen er ufejlbarlige, bliver sorteringsprocessen pludselig en mere nærværende oplevelse.

Når det så er sagt, skal man også huske at passe på sig selv. Sig kun ja til at mødes med de folk, du føler dig tryg ved, og lyt altid til, hvad mavefornemmelsen siger til dig. Den er til stede af en grund!

Vær dig selv

Det gælder både på appen og når du rent faktisk giver dig ud på den længe ventede date. Din datemakker kommer uundgåeligt til at have nogle forventninger til dig, og hvis du allerede fra start giver dig ud for at være anderledes, end du egentlig er, kan datingen nemt blive lidt op ad bakke. Giver man i stedet fra start udtryk for, hvem man virkelig er, vil det være nemt at se om man klinger eller ej, og om der er potentiale for kærlighed i luften!

Disse råd er de mest basale i forhold til brugen af Tinder generelt, men vil du føle dig endnu mere sikker før du begiver dig ud og møder din måske næste kæreste, kan du læse flere tips til din første Tinder date. På den måde kan du slappe af og få en god date.