Uncategorized

Sådan kommer du i gang med lystfiskeri

Lystfiskeri er en rigtig sjov og spændende hobby. Hvis du gerne vil i gang, men ikke helt ved hvor du skal starte, så læs med her og få det vigtigste at vide, så du kan komme i gang med at fiske.

Lystfiskeri er en meget bred hobby, og der findes mange forskellige former for lystfiskeri. Derfor er det vigtigste, før du går i gang med at købe en masse dyrt udstyr at finde ud af, hvilken type lystfiskeri du gerne vil prøve.

Det mest almindelige er fiskeri i ferskvand. Det er et godt sted at starte, da det er det nemmest tilgængelige og ikke slider så meget på udstyret som saltvand. Herefter skal du beslutte hvilken fiskemetode, du skal bruge. Som begynder er medefiskeri en god start. Det er det, du måske også kender som fiskeri med prop og madding. Her kræver det ikke, at du skal kaste perfekt eller kender alt til agn. Herefter kan du så prøve spinnefiskeri, der kræver lidt mere. Her skal du kaste ud og spole ind, og det giver dig godt kendskab til udstyret.

Angående fiskeudstyr, så er en fiskestang, fiskehjul og fiskeline, selvfølgelig nødvendigt. Hvis du er i tvivl om hvilken stang du skal have, så er de rigtig gode til at hjælpe dig i de forskellige fiskebutikker. I forhold til agn, er det fint at have et par spinnere, woblere og lidt blandet, så du kan afprøve det, og finde det du bedst kan lide. God fornøjelse med fiskeriet.