Ferie

Fra Danmark til Dublin


Dublin er den irske hovedstad. En by rig på mange historiske øjeblikke for en nation, der tager stor del i at være irere, og som, for lidt over 100 år siden, kæmpede for at komme ud af det Storbritannien. Irland er en nation, vi alle har hørt om, og som er speciel. Både grundet den hårde historie, det stærke forhold til religion, deres passion for fodbold, gode shopping muligheder og deres charmende pubs og bygninger fra 1700-tallet. Dublin er også hjemsted for den verdensomspændende øl, Guiness.

Uanset, hvad du er til, er der et væld af muligheder og gode grunde til at besøge Dublin – uanset, om man er til kultur, historie, en god øl eller noget helt andet. Dublin har det hele, og helt sikkert også noget for dig!

Så, når du skal over til den helt igennem spændende by, skal du selvfølgelige have et fly. Og du vil helst have det nemt og flyve direkte, men det kan faktisk være en udfordring at få et fly til Dublin, udenfor København, hvis man ikke ønsker at bruge mange timer på en mellemlanding i en udenlandsk lufthavn, eller tage den lange tur til København.

Heldigvis er der så småt begyndt at komme nogle trends i at flyve direkte til Dublin fra mindre byer end København, hvilket gør livet nemt, især for jydere, så man sparer den lange tur til København.

Dette giver samtidig også mulighed for, at flere dansker kan tage til Dublin og ønsker det, eftersom logistikken bliver forenklet. Derved kan flere danskere – som dig! – opleve den irske hovedstad, der byder på charme, stemning og alt, hvad hjertet begærer af muligheder. Samtidig kan man opleve, hvad der netop gør Irland til Irland, hvad der gør Irland til noget helt særligt, der står udenfor kategori ift. andre europæriske storbyer. Med fly til Dublin, skal du da bare afsted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *