Ferie

Busrejser er den klimavenlige løsning

Der er i løbet af de seneste år kommet et større og større fokus på, hvordan vi mennesker kan være med til at passe på den jord, vi lever på – og gudskelov for det. Klimaforandringerne er uhyggelige at tænke på og desværre meget aktuelle, og derfor er det vigtigt, at vi alle tager ansvar. Men det er også ærgerligt helt at skulle stoppe med at gøre alle de ting, man elsker på grund af hensynet til vores miljø. Heldigvis findes der næsten altid en klimavenlig løsning – også hvis du skal ud at rejse.

Vælg bussen

Flyrejser er noget af det, der for alvor vejer tungt i forhold til CO2-udledning. Derfor kan du hjælpe klima og miljø ved at vælge et mere bæredygtigt transportmiddel, for eksempel bussen. På busrejser kan man være mange afsted på en gang, uden at det koster nært så meget brændstof som at tage flyet. Samtidig kan det være rigtig hyggeligt at tage bussen, især hvis du er afsted sammen med familie og venner. I kan spille spil, nyde udsigten og få snakket en hel masse. Hvem ved, måske bliver det endda helt vemodigt, når I skal forlade bussen igen.

Tag på tur i Europa

Europa er den helt perfekte verdensdel til busrejser. I de fleste lande er der rimelig god infrastruktur og mulighed for overnatning undervejs. Samtidig byder de europæiske lande på masser af skønne oplevelser – både når det gælder natur og kultur. I kan for eksempel besøge den franske hovedstad Paris og opleve verden set fra toppen af Eiffeltårnet. Der er også mulighed for masser af fantastiske strandture i Europa, for eksempel i Spanien og Italien. I skal naturligvis huske at være opmærksomme på Udenrigsministeriets vejledninger, så I ikke udsætter jer selv for unødig smittefare, men så burde I også være klar til at tage af sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *