Ferie

Det skal du lave med din kæreste

I et forhold kan det være rigtig godt at finde på noget helt nyt at lave en gang imellem. Prøv at find på noget at lave med din kæreste, som I ikke normalt gør. Det vil hjælpe til at holde en spænding og gnist i gang. Desuden er det bare altid sjovt at lave noget andet, end I plejer at lave.

Tag på hotel i en weekend

Nogle gange skal der bare nogle helt nye omgivelser til for, at tingene kan føles mere spændende og nyt. Du kan forkæle dig og din kæreste med en weekend på hotel, hvor I har tid til bare at nyde hinandens selskab. I skal ikke tænke på hverdagens stress eller deadlines på arbejdet. Hvis I vil have en hoteloplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige, kan I prøve en af de møblerede og servicerede hotellejligheder hos Charlottehaven.com.

Arranger en picnic

Måske I nogle gange tager ud og spiser på en café eller restaurant, men har I nogensinde taget på en helt traditionel picnic sammen? Der er noget virkelig hyggeligt over at sidde i en park på et tæppe med nogle lækre snacks og noget koldt at drikke. Hvis det er koldt udenfor, kan du i stedet gøre det til en ”picnic” på en bænk, hvor du har medbragt varm kakao i en termokande og nogle kanelsnegle f.eks. I virkeligheden er det ikke så vigtigt, hvad I laver, spiser eller ser. Det vigtigste er, at I har det sjovt og hygger jer.

Kør en tur hen og gå en tur

Hvis I går ture en gang imellem, går I sikkert mere de samme steder og de samme ruter. Prøv i stedet en dag at tage bilen eller bussen ud til et sted, hvor I aldrig har gået en tur før, så I kan se noget helt nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *