Ferie

Sådan får du penge tilbage for et forsinket fly

Hvis du er en sand globetrotter, eller hvis du ofte tager på ferie i sydens sol, har du helt sikkert på et eller andet tidspunkt oplevet, at dit fly er blevet forsinket. Et forsinket fly kan være årsag til både stres og store problemer, for måske betyder forsinkelsen, at du ikke når med dit næste fly eller den bus, du skal have været med, hvis ikke dit første fly var blevet forsinket.

Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du skal til at betale for en ny flybillet, så du kan komme videre, eller hvis du skal punge ud for endnu en busbillet på grund af en forsinkelses, du ikke selv var skyld. Sådanne udgifter er selvsagt irriterende og uretfærdige, og netop derfor har du faktisk ret til flyforsinkelse erstatning.

Læn dig tilbage og få hjælp til den besværlige proces

Hos Flypenge kan du få hjælp til at tackle den svære ansøgningsproces, der ofte kan være et stort stykke arbejde. Diverse flyselvskaber er nemlig ikke altid indstillet på at være behjælpelige, når det kommer til at betale penge tilbage for et forsinket fly, og der ligger således mange forhindringer på vejen mellem dig og din flyforsinkelse erstatning.

Netop derfor giver mange flypassagerer op, inden de får deres retmæssige erstatning. Men med hjælp fra Flypenge skal du faktisk ikke løfte en finger for at få dine penge udbetalt. Det eneste du skal gøre, er at sende din sag ind til den juridiske afdeling, der så vil kigge på det hele og vurdere, om du har mulighed for at få erstatning.

Hvis det vurderes, at du har ret til erstatning, tager holdet af jurister din sag videre og kræver at få udbetalt dine penge af flyselvskabet. Indtil du får udbetalt din erstatning, er hjælpen omkostningsfri – kun hvis du vinder din sag kræves der en lille procentdel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *