Ferie

Tøj til feriekufferten

Har du fortsat ferien til gode? Og har du en snarlig charterrejse i kalenderen? Hvis du kan svare ja til dette, så er det vigtigt at have styr på hvad som skal pakkes med i kufferten. På denne måde står du ikke pludselig nede på Mallorca og mangler bikinien eller solbrillerne.

Der er naturligvis de klassiske ting såsom pas, penge og oplader. Men tøjet er nærmest essensen af kufferten. Du skal både pakke bikinien til stranden, det mere praktiske til dagsturer og ikke mindst de flotte kjoler til om aftenen, når der skal ud og spises og drikkes lækre samt farverige drinks.

Sommertøj til alle former og størrelser

Når vi er på ferie, så vil vi gerne gøre noget lidt ekstra for at se godt ud. Vi vil gerne have de flotteste kjoler med fra garderoben – og måske kræver det også en lille shoppetur før flyafgang?

Er du en kvinde med skønne former, så er der en masse flot tøj til store kvinder – også sommertøj, som går ind og fremhæver de helt rigtige steder på kroppen. Plus size tøj er ikke nødvendigvis kedeligt og konet, du kan få en masse flot og farverigt xxl og xl tøj i skønne sommerrige nuancer.

Lad vær med at pakke dig selv væk blot fordi du er af en større størrelse. Giv den gas med farver, nuancer og forskellige mønstre. Dette vil give dig et stort selvtillidsboost og du vil hurtigt stråle omkamp med sydens varme solstråler. Nede i syden kan man med fordel også skrue ekstra meget op for accessoires og farver. Herhjemme i Danmark har vi nemlig en tendens til ofte at iklæde os tøj i mørke og neutrale nuancer.

Sommeren går snart på hæld herhjemme, og derefter er der også en masse plus size tøj udsalg af sommergarderoben at finde. Gå på jagt efter skønne bikinier, tunikaer og lange kjoler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *