Gode råd

3 gode grunde til sup surf

Stand Up Paddle surfing handler om at hygge sig på vandet og have det sjovt. Men der er også flere aspekter i sporten, og lige så vel som det er plask og god motion, er det også sundt og giver ro for sjælen. Natur og sport går hånd i hånd, og hvad er mere fantastisk end at være alene på vandet med solen højtstående? Følelsen er enestående, og du oplever sjældent noget lignende.

Danmark har noget af det flotteste natur, og adgangen til vand er næsten altid lige rundt om hjørnet. Hvorfor ikke tage muligheden i brug? Om du søger sport i naturen og god motion for hele kroppen, frisk luft og badning eller ro for sjælen, er det den oplagte mulighed. Alle steder hvor du som regel ville kunne sætte en kajak i vandet, kan du i stedet finde dit SUP board frem og søsætte det. Tag på vandet og SUP, indånd den friske luft og bliv ét med naturen. Vi lover dig, det er en oplevelse, som du ikke vil være foruden, dog med forbehold for at blive afhængige af den friske luft og oplevelse.

Stand Up Paddle surfing kan dyrkes hele året rundt, selvom de fleste forbinder det med varm sommersol og fladt vand. Om vinteren kan du iføre dig en tyk våd- eller tørdragt med hue og handsker, og så kan du faktisk tage på tur – akkurat ligesom du ville gøre i kajak. Du bestemmer helt selv, om du vil Stand Up Paddle for motionens eller oplevelsens skyld. Du sætter selv tempoet, hvilket er afgørende for om du dyrker motionen i det, eller gør det til en meditativ oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *