Gode råd

Bær dig selv med ud i den store verden

Du kan blive skøn på den helt rette måde

Den bæredygtige hårstyling

Har du besluttet dig for at tage ud i verden og skal nu til at pakke din taske med tøj og ting til rejsen? Ja, så er det tid til at tænke sig om, for det er smart at pakke smart. Ingen grund til at tage mere med end allermest nødvendigt. Måske skal du tage toget.

Jeg ville tage en hårbørste af træ med, samt en trækam, økologisk shampoo bar og økologisk hårvoks. Så har jeg hele pakken og kan tage afsted med god samvittighed, for jeg ved, at jeg kommer til at have lækkert hår på rejsen. Så kan jeg style mit hår på bedste måde hver dag. Det er også fedt at style sit hår og samtidig vide, at stylingen er miljøvenlig. Jeg finder nemlig altid de mest bæredygtige produkter. Det gør jeg blandt andet ved at gå ind på den grønne markedsplads.

Rejsen

Jeg tager som regel toget, når jeg skal ud at rejse. Det koster ofte mere end flyrejsen, men jeg ved, at det er bedre for miljøet, så jeg betaler gerne de ekstra penge. Desuden, så er jeg ret glad for at rejse lokalt og tager ofte på ferie til Jylland, Tyskland eller Sverige. Selv bor jeg i København og får nok af storby til daglig her. Når jeg så er afsted, vil jeg gerne ud i naturen. Derfor tager jeg toget et sted hen, og så vandrer jeg ellers derfra. Jeg vil se verden fra mine fødder, så at sige. Det er en stor del af rejsen for mig, at jeg kan mærke rejsens bevægelse i mine fødder, i mine ben og i min krop.

Stedet

På min næste rejse skal jeg til Harzen i Tyskland. Jeg elsker det område. Det rejser sig pludselig midt i det flade land. Der er virkelig noget storslået over, at noget i landskabet rejser sig på den måde. Sagt med en metafor, så er det som om at landskabet styler sig for mig, og når jeg skal være i smukke omgivelser, så tror da pokker, at jeg også gerne selv vil være lidt lækker og stylet til landskabet, så vi kan passe lidt sammen.

Vejen hjem

Når man har været ude på en rejse, bliver det efterhånden tid til at tage hjem. Lige så vigtigt, det er alt tage afsted, lige så vigtigt kan det være at tage hjem igen. Der har jeg nogle gange haft det svært, for jeg er et menneske med megen udlængsel. Heldigvis evner jeg dog også at have følelsen af hjemve, så jeg ender altid med at komme hjem igen, og det selvfølgelig med lækkert hår; godt redt igennem og flot stylet til det hjemlige landskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *