Gode råd

Det bedste og varmeste overtøj der tilmed er smart!

Flyverdragt. Når man umiddelbart hører det, så starter associationerne til barndommen og måske endda helt til børnehaven. For hvorfor er det, at vi ikke gør mere brug af det, når det nu er den ultimativt varmeste og ikke mindst dejligste form for overtøj? Det er der nu gjort op med. For lige nu er flyverdragter til piger og kvinder højeste mode og absolut toppen-af-poppen indenfor vintertøj.

Det er det, fordi flyverdragterne er i et lækkert design. Klassisk og minimalistisk formår man at gøre flyverdragten til en yderst elegant og decideret smuk beklædningsdel, der giver kvindekroppen og alle dens former den respekt, som den fortjener.

Farverne er som sagt meget neutrale, og så giver de rige muligheder for selv at tilføje detaljer. Det kunne eksempelvis være et par vanter i et utroligt lækkert design og ydermere med touch funktion, der sikrer dig, at du aldrig skal gå på kompromis med hverken din smartphone eller din kropsvarme.

Jakker, frakker og masser af potentiale til pakker

Ligeledes er der også et bredt sortiment er jakker. Hold varmen med jakker og flyvedragter fra Global Funk. Jakkerne kommer i et endnu bredere sortiment, og der er derfor rig mulighed for at vælge farver, der også bryder lidt med det klassiske. Hvis du, som så mange andre, er lidt af en ’frossenpind’, og du faktisk godt kan bruge en varm jakke et godt stykke hen i foråret også, så frygt ej. For en jakke i eksempelvis en Rose farve sikrer dig, at du både tilpasser dig sæsonens vejr og farver.

Hvis du ikke er typen, der fryser så meget, så er der ligeledes både denim jakker og denim dragter. De er som skabt til at agere overgangsjakke mellem vinter/forår, og så kan du med fordel bruge dem resten af foråret og tilmed sommeren, da det klassiske denimlook aldrig nogensinde går af mode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *