Gode råd

Disse ting er perfekte til kontoret

Både arbejdskontoret og hjemmekontoret skal indeholde visse ting for at kunne leve op til brugen af det. Disse ting er alt fra bord, kontorstol, computer, blyanter, printerpapir, lys, evt. tæppe og stoleunderlag, og sådan kunne man fortsætte i en evighed. Men hvad skal man egentlig tænke over ved indkøb af kontorting?

Ingen printer uden papir

En af de essentielle ting for et kontor, hvor man skal kunne udskrive dokumenter, er printerpapir. Printerpapir er vigtigt, fordi du ikke kan overføre ting fra computeren til fysisk form uden. Udover det kan det i hvert fald ikke være en dårlig ting at have papir liggende, hvis man uforberedt skal tegne eller skrive noget ned i hånden. Printerpapir fås typisk i A5, A4 og A3 og har forskellige gramvægte, hvoraf en af de mest brugte er 80 gram. Sætter du de fleste papirark ind i din mappe, vil du nok have gavn af printerpapir med arkivhuller. Det skal også lige overvejes, om man vil komme til at printe farvetegninger, eller hvilken printer man har. Det meste printerpapir fungerer dog til mange forskellige printermaskiner.

Gør rammerne trygge og funktionelle

Når du skal indrette kontoret, har det stor betydning, at det indrettes både med stil og praktik i tankerne. Ellers ender man muligvis op med et kontor, der enten er utrolig flot rent stilmæssigt eller rodet og uorganiseret, men funktionelt. Et godt kompromis er ideelt. For eksempel kan man købe en reol eller vogn, hvorpå service eller papirer samt blyanter kan ligge på, og som samtidig ikke forstyrrer billedet. Derudover gør billeder og malerier fantastisk meget for et rum. Det bringer personlighed og sjæl ind, så man har bare en lille fornemmelse af, at det er menneskeligt. Malerierne kan alt efter personlig stil være sort/hvide eller farverige, abstrakte eller realistiske. Du vurderer helt selv, hvad du mener, vil passe bedst ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *