Gode råd

Få flere sunde vaner ind i din hverdag

Når hverdagen bliver travl, kan vi hurtigt komme til at ty til nemme løsninger. Hvis du er en af dem, der har et ønske om flere sunde vaner i din hverdag, kan de også hurtigt blive gemt eller sprunget over i farten. Faktisk behøver det ikke være så tidskrævende eller besværligt at gøre sunde vaner til en del af din hverdag. Hvis de bliver gjort til en del af din daglige rutine, skal de ikke længere ses som ekstra tidskrævende.

Start morgenen ud med en smoothie

Føler du, at det er svært at få alle dine vitaminer og mineraler, og er du dårlig til at få spist dine anbefalede seks frugter dagligt? Løs det med at starte din morgen ud med en hjemmelavet smoothie.

Vælg cyklen fremfor bilen

For mange er en bil meget nødvendig i hverdagen. Men når vi først har bilen, er der også mange tilfælde, hvor vi slet ikke behøvede at sætte os ind i bilen, hvor vi gør det alligevel. Når du blot skal ned i byen efter en liter mælk, kan du lige så godt springe på cyklen fremfor bilen. Det tager ikke meget længere tid, men det er til gengæld langt sundere, fordi du jævnligt får bevæget dig. Det handler bare om at gøre det til en vane.

Når tiden er knap til madlavning

Du har garanteret mange ting at se til, til hverdag. Arbejde, rengøring, tøjvask, hentning af børn, fritidsaktiviteter osv. I en travl hverdag kan det nogle dage være svært at finde tid til madlavning. Der vil de fleste ty til at bestille take away. Dog er det for det meste en usund løsning. Men hvis tiden virkelig ikke er der, så find sund take away. Det kan faktisk lade sig gøre. Så sparer du tid, men går samtidig ikke ned på sundheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *