Gode råd

Flot, landligt og moderne kursuscenter tæt på Roskilde

Er du på udkig efter et kursuscenter til din næste konference, kan du med fordel læse med her. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at flere og flere benytter sig af et kursuscenter til at varetage deres konference eller kursus. Det hænger nok sammen med den store mængde stress, der er forbundet med at varetage et sådant arrangement. Der er nemlig enormt mange praktiske ting, der skal være styr på, for at konferencen forløber smertefrit. Og Corona-pandæmien har ikke ligefrem gjort det lettere. Der er enormt fokus på social afstand og påpasselig hygiejne, og restriktionerne bliver hele tiden lavet om. Men det bliver der hos Sonnerupgaard Kursuscenter lige udenfor Roskilde heldigvis taget hensyn til. Så behøver du ikke at bekymre dig om diverse sikkerhedsforanstaltninger, men kan i stedet koncentrere dig om konferencens forløb og indhold, hvilket jo også er det vigtigste. Klik på konference Roskilde for at læse mere om Sonnerupgaard Kursuscenter og deres service.

Landlig charme kombineret med modernitet og funktionalitet

Sonnerupgaard Kursuscenter ligger i charmerende og landlige omgivelser, og flere af deres lokaler bærer præg af dette. Tag for eksempel 1877-Laden, der har været brugt til alt fra Carlsberg-reklamer til Børsens Gazellepris. Dette konferencelokale er indrettet som en gammel lade, men bærer selvfølgelig stadig præg af en moderne professionalisme. Hvis du er mere til det klassiske konferencelokale, kan lokalet Hestestalden anbefales.

Mange muligheder i mange forskellige typer lokaler

Det gode ved Sonnerupgaard Kursuscenter er, at de har et bredt udvalg af forskellige typer lokaler. På den måde er der med garanti også et, der passer til dig og dine deltagere. Deres hovedbygning indeholder også flere mindre lokaler, som eksempelvis er enormt gode til break out-sessions eller gruppearbejde. Servicen er ligeledes i top hos Sonnerupgaard Kursuscenter, hvilket de mange positive anmeldelser fra tidligere kunder også vidner om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *