Gode råd

Fordele ved at bruge CBD-olie

Du kender måske CBD-olie bedre som cannabisolie. Der er her tale om det samme produkt, og det er et produkt, der er værd at kende til, hvis du går op i kosttilskud og personlig sundhed. CBD-olie udvindes fra cannabisplanten, men der er ikke tale om et euforiserende stof, som du kender fra cannabis. 

CBD-olie indeholder under 0,2 THC, hvilket både gør det til et lovligt og helt ufarligt produkt at bruge. Men hvorfor egentlig bruge CBD-olie? Det kan der være flere gode grunde til. Se mere om fordelene ved CBD og find information om, hvordan det kan hjælpe dig. 

Hvad bruges CBD-olie til? 

CBD-olie bliver brugt mod mange forskellige lidelse, og produktet er derfor også relevant at overveje for dig, der lider af det ene eller det andet. CBD-olie kan eksempelvis bruges mod søvnløshed, da det kan have en afslappende effekt. 

Studier er ved at undersøge, hvad CBD-olie kan gøre mod angst og stress, og om det kan afhjælpe nogle af symptomerne. CBD-olie er allerede populært at bruge, af folk der har en lidelse, som f.eks. kroniske smerter, men der er stadigvæk ikke nok studier af produktet til at sige at det har en dokumenteret effekt. 

Derfor er det også vigtigt at huske, at CBD-produkter ikke er medicin, og at de derfor kan ikke diagnosticere, behandle eller kurere sygdomme. Rådfør dig derfor altid med egen læge, før du starter på et nyt kostsupplerende program med CBD-olie. 

Hvordan bruges CBD-olie?

CBD-olie er den mest effektive af de forskellige CBD-produkter, da olien nemt optages i kroppen gennem slimhinderne i modsætning til f.eks., kapsler eller cremer. 

CBD-olie kommer i en lille flaske, som har en pipette i låget. Fra pipetten kan du nemt dryppe den ønskede mængde CBD-olie ind i munden. Her skal du holde det under tungen i omkring 20 sekunder, ingen du sluger det. Det er vigtigt at holde olien under netop tungen, da slimhindeoverfladen her er stor, så olien hurtigere optages. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *