Gode råd

Forlængelse af hovedtrappen kan være en god investering

Hvis du står med en ældre etageejendom, som trænger til et nyt tag eller renovering af det gamle, er det en oplagt mulighed at bruge tagetagen til ekstra lejligheder. Det ender med at blive en god investering, fordi du kan hive indtægter fra husleje ud af de nye lejligheder. Før du ved af det, har du måske tjent din investering i nyt tag og lejligheder ind. Kan du godt se den gode fidus? Så får du brug for at forlænge din trappe. Give den et niveau mere. Nøgleordet i den forstand er forlængelse, fordi trappen har et bestemt udtryk og et bestemt forløb. Det skal passe ind. HB Trapper har lang erfaring i forlængelse af hovedtrapper, og de har øje for detaljen, så du ikke står med en trappe, som ser forkert ud.

Tegnere tager afsæt i din trappe

Det starter på tegnebrættet. Erfarne tegnere betragter nøgternt, hvordan trappen udformer sig. Det er absolut ikke uden betydning, at tegnerne ved, hvad de laver. Sjuskeri på tegnebrættet kommer til syne, allerede når potentielle lejere er på vej op for at se lejlighederne. Det handler om, hvordan trappen helt æstetisk ser ud, men også hvor stejl trappen er, og hvordan trappens trin udformer sig. Har trappen et unikt gelænder? Det bliver der taget højde for, når den kommer en tur på tegnebrættet, inden den skal udvides.

Det betyder ingenting, at du har en ældre trappe. HB Trapper har erfaring med trapper, som er 100 år gamle. Hvis du har en trappe, der fungerer, vil det være tosset at skifte det hele ud. Samtidig vil du gerne have, at trappen til taglejlighederne tager sig ud som resten af trappen. En tro kopi, simpelthen. Det er arbejde, som kræver kompetence. Den kompetence har HB Trapper.

Det nye niveau bliver monteret

Når din trappe er blevet målt og observeret, skal den på plads. Tegningerne er absolut nødvendige, men det er monteringen selvsagt også. Hvad gør udførligt, erfarent tegnearbejde, hvis der bliver sløset, når den skal monteres? Trappen er noget af det allermest benyttede i etageejendomme. Det er den, der fører hen til lejlighederne. Derfor er det absolut vigtigt, at du får monteret trappen af folk, som har stor erfaring i arbejdet, så dine potentielle lejere ikke bliver skræmt væk. Det er svært at leje noget ud, hvis potentielle lejere opdager mangler, inden de ser lejligheden.

Vid, hvad der kan lade sig gøre

Forlængelse af trapper er også det muliges kunst. Det er vigtigt, at du får den rigtige rådgivning, så du ikke træffer en beslutning, du ender med at fortryde. Tal med erfarne folk hos HB Trapper, som tager dine ønsker til trappen og dit budget in mente, når de rådgiver dig i, hvilken løsning du er bedst tjent med. Det kan være, du har et bestemt ønske til monteringen af trappen – eller måske er der begrænsninger, som begrænser forlængelsen? Få rådgivning, så du ved, hvad der kan lade sig gøre. Og så få det gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *