Gode råd

Gardiner4You – prisgaranti og høj kvalitet

Mangler du et gardin eller persienne et sted i huset eller lejligheden og ved ikke helt, hvor du skal kigge efter kvalitet til en god pris? Du kan roligt tage et kig på Gardiner4You.

Her leveres dansk kvalitet til lavpris og kun i specialmål, hvilket vil sige, at gardinet bliver produceret på de mål, som du oplyser. Derved kan du få et gardin, som tilpasser lige præcis dine behov. Hos Gardiner4You er der 100% prisgaranti på alle varer. Det vil sige, at hvis du har købt en varer hos Gardiner4You og ser samme varer annonceret til en lavere pris i en anden forretning i Danmark inden for 3 uger efter din bestilling, så refunderes differencen. Du skal blot fremsende dokumentation inden for de 3 uger. Det bliver ikke billigere, og ikke nok med det, så har man udvidet den traditionelle købelovs garanti fra 2 år til 4 års garanti grundet den gode danske kvalitet. Du kan gratis bestille en farveprøve, og det anbefales også, at du bestiller en vareprøve. Her får du tilsendt en prøve af det stof, som du ønsker, og derved kan du både se, om farve og kvalitet stemmer overens med dine forventninger, inden du bestiller dine gardiner.

Velux gardiner

Velux er førende og en af de mest velsete brands indenfor vinduer og gardiner. Derfor kan du selvfølgelig også finde et stort udvalg af Velux gardiner hos Gardiner4You som f.eks. mørklægnings-, rulle-, plissé- og energigardiner. Velux mørklægningsgardin er uden tvivl det mest populære produkt hos Gardiner4You. Der findes løsninger til både skrå og flade tage, og hvis du mangler dekorative løsninger til beskyttelse mod lys og varme til ovenlysvinduer, så er Velux det helt rigtige for dig. Måske ønsker du bare en løsning til at udelukke myg og små dyr om sommeren. Så er et myggenet fra Velux også perfekt. Der findes to styrmuligheder til ovenlysvinduer. Velux gardiner kan styres med en stang, som selvfølgelig også kan fås med en klassisk snor styring. De innovative rulleskodder kan fås med solcellebetjening. Det vil sige at rulleskodden kan fjernbetjenes, uden der skal trækkes ledninger eller andet. Rulleskodder holder varmen inde, kulden ude og virker støjdæmpende når det regner eller hagler udenfor. Du vil med garanti kunne finde det helt rigtige gardin til dit hjem hos Gardiner4You.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *