Gode råd

Giv dine Poul Kjærholm stole et nyt liv

Står du med nogle ældre Poul Kjærholm stole, der godt kunne trænge til en kærlig hånd? Så har vi løsningen til dig. Du kan nemlig få foretaget en ompolstring af dine Poul Kjærholm stole, som kan være med til at give dem et helt nyt liv. Er dog ikke allerede indehaver af de lækre stole, men ønsker du blot at købe nogle Poul Kjærholm stole brugt, så har du også mulighed for det. Lige her kan du således læse meget mere om ompolstring af Poul Kjærholm møbler, men du kan også se en masse brugte stole fra Poul Kjærholm.

Poul Kjærholm stole – PK9

Der findes mange forskellige Poul Kjærholm stole, men et yderst anerkendt dansk design møbel er altså hans PK9 stol, som også ofte bliver kaldt Tulipanstolen. Den er designet af Poul Kjærholm i 1960, og har fået dens kaldenavn fra dens unikke samt yderst specielle design og form. Stolens form er nemlig kendetegnet ved foden, der udgør en søjle, et sæt ben og element, der bærer den læderbetrukne stol. Disse Poul Kjærholm stole fås desuden i mange forskellige farver læder, hvor specielt stolen, der er betrukket med sort læder eller valnød elegance, er yderst populære. PK9 stolen kan faktisk ses som et udtryk for Poul Kjærholms store stræben efter at finde den perfekte form, der kan være med til at sikre en høj grad af konformitet blandet med et design af høj kvalitet.

Da Poul Kjærholm således skulle designe denne stol, fandt han inspiration for et aftryk, som hans kone havde efterladt i sandet på en strand. Da hele designforløbet startede, bad Poul Kjærholm således sin kone om at sidde i adskillige kasser med ler, idet han ønskede at finde frem til den absolut optimale og mest komfortable løsning. Med andre ord er PK9 stolen altså et unikt design blandt Poul Kjærholds luksuriøse serie af designerstole.

Er du således interesseret i at købe en PK9 stol, eller har du blot en eller flere af dem derhjemme, som godt kunne trænge til en ompolstring? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen, hvorfor du kan se alle dine mange muligheder, når det kommer til ompolstring af Poul Kjærholm stole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *