Gode råd

Gode råd om udstyret til hjemmetræningen

De seneste par års pandemi og nedlukning har fået mange danskere til at tage meget mere fat i hjemmetræningen. Det betyder også, at nogle har oplevet, at det kan være svært at få samme optimale træning som nede i de professionelle fitness lokaler.

Men med det rette udstyr kan du komme ret tæt på, læs her hvilke investeringer der egner sig bedst til hjemmetræningen. 

Vælg håndvægte

I motionscenteret finder du et bredt udvalg af maskiner, men det er de færreste der har råd og plads til det samme i hjemmet.

Med et par gode håndvægte kommer du dog ret langt, for håndvægte er nemlig meget alsidige og kan bruges til at øge vægten ved mange forskellige øvelser, og dermed kan du stort set træne alle muskler i kroppen.    

Stepbænke til mange formål

I motionscenteret har du ofte både mulighed for at konditionstræne og styrketræne. Begge dele er nødvendige for en alsidig træning. Store konditionsmaskiner koster og fylder dog en del, men i stedet for kan du nøjes med en eller flere stepbænke. Her får du både hurtigt konditionstræning, og samtidig kan den bruges til et væld af styrketræningsøvelser.

Stepbænken fylder ikke ret meget og kan nemt flyttes rundt hvilket gør den særdeles velegnet til hjemmetræningen uanset hvor lidt plads du har.

Find din egen favorit

Med fare for at lyde lidt kliché-agtig så lyder det sidste råd, at den bedste træning jo er den der bliver udført. Det nytter ikke at have udstyr stående du alligevel ikke får brugt, og er crosstraineren nu din absolutte favorit eller elsker du bare at træne med kettlebells så er det jo et must have i hjemmet.

Sørg derfor at have dit favoritudstyr tilgængeligt hvis du har plads eller råd, inden du overvejer at gå i gang med nyt udstyr og nye øvelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *