Gode råd

Gode råd til dig, der har brug for at vide, hvordan du håndterer kundeservice i din virksomhed

Kundeservice er i enhver virksomhed en vigtig del af det hele, fordi det er der, hvor i møder kunden. Kundens indtryk af virksomheden kan skifte på et sekund, og ofte er der mange andre virksomheder, som kunden kan få de samme varer hos. Derfor er det altså en konkurrence om at give dine kunder en god oplevelse, så de bliver ved med at handle hos dig, og at du ikke mister dem som kunde. Du vil ikke kun miste den kunde, men den kunde vil nok også forhindre sin familie og venner i at handle der. Derfor er det vigtigt at vide, hvad du kan gøre.

De uheldige sager

Du kan dog have en fantastisk kundeservice, hvor du ikke kan sætte en finger på noget af det, men så alligevel opleve sager, som du gerne vil undgå. Det er blandt andet de sager, hvor der skyldes penge, men kunde ikke betaler. Det oplever de fleste virksomheder på et eller andet tidspunkt især, når i vokser, og der kommer flere kunder til. Regler for Inkasso kan være lidt svære at forstå, men det er vigtigt, at du ved, hvad du skal gøre i situationen. Det er alt fra at sende en rykker til, hvordan du så håndterer sagen derefter.

De gode sager

Heldigvis er der flest gode sager, og det er faktisk bare kunder, der glæder sig til at få sine varer. Her kan der desværre stadig gå ting galt, og så handler det bare om at gøre det på den mest gnidningsfri måde. Kunden vil naturligvis gerne have sine varer i god stand uden problemer så du bør forvente, at kunder vil være utilfreds, hvis ikke du finder en vej igennem det, der gør kunden tilfreds. Det kan du heldigvis i langt de fleste sager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *