Gode råd

Hvad bruger man et truckcenter til?

Hvis du er vognmand, vil du helt sikkert have stødt på din andel af truckcentre igennem din karriere. Truckcentrerene er lastbilselskabernes ´go to´-sted, når der skal foretages reparationer af enten selve køretøjerne, deres trailere eller f.eks. kraner og hejs.

Dette er ikke nødvendigvis lette opgaver, og kompleksiteten af dem kan variere fra mærke til mærke. Derfor er et godt lastvogncenter også alsidigt og arbejder kompetent på mange forskellige mærker – i en kombination af erfaring og efteruddannelse.

En af de mere essentielle overvejelser man skal gøre, når man finder sig sit truckcenter, er beliggenheden. Det skyldes, at man som chauffør er en fast del af motorvejen, hvilket gør det mest praktisk at finde et center, der er let at komme til og fra, når man netop er på motorvejsstrækningerne.

Midt i Trekantområdet finder du f.eks. https://truckcenterkolding.dk/. De har den fordel, at de ligger i et knudepunkt midt i landet, hvor der er gode muligheder for netop at kommet il og fra de store veje. Men en placering kan naturligvis ikke alene kvalificere et truckcenter. Førnævnte kompetencer er essentielle, hvilket heldigvis også gør sig gældende hos netop Truckcenter Kolding, der kan arbejde på alle mærker og modeller – bl.a. DAF, MAN, Mercedes, Scania og Volvo.

For chaufføren er det naturligvis også vigtigt, at der er en god atmosfære ved centret, da han måske skal tilbringe lidt tid der. Alene noget så simpelt som et venteværelse og kvaliteten af kaffen kan derfor være faktorer, som skal med i udregningen, om end de selvfølgelig ikke er altafgørende.

Rullende service?

For mange lastvognsfirmaer er der især en ting, der er vigtigt. Det er, om der er rullende service. Dette er et udtryk for, om stedet tilbyder at køre ud og yde vejhjælp, hvis man som chauffør holder strandet et sted og ikke kan komme videre på sin rute. Er der et pludseligt stop i vejen kan det ødelægge meget på en travl dag, og betyde at folk for deres produkter leveret sent. Derfor er hurtig hjælp en vigtig ting at have adgang til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *