Gode råd

Must-haves til din forårsgarderobe

Vinteren er langsom ved at blive skiftet ud med forår. Det betyder også, at du ikke længere kan gå i det samme store støvler, handsker og vinterjakke. Når det bliver forår, begynder det også at blive lidt varmere i temperaturerne, hvilket vil sige, at der skal nogle ændringer til i din garderobe.

Ind med de fine farver og mønstre

I vinterperioden kan mange godt have tendens til at gå i lidt mørkere farver, fordi vi bliver påvirket af vejret. Men i foråret begynder det at lysne op, så det kan din garderobe også. Det er nu, du skal ind med alle de fine farver og mønstre. Du behøver ikke at være bange for at prøve noget lidt nyt. Hvis du finder en blomstret bluse, som normalt ikke er noget, du går i, men som du synes er sej, så spring ud i at købe den alligevel. Du kan f.eks. kigge på tøj hos By Baunbaek.

Skift vinterjakken ud med en lettere

Når det bliver forår, kan du ikke ret længe rende rundt i din vinterjakke, før det bliver for varmt. Derfor har du brug for en let forårsjakke. Den skal kunne varme dig, men alligevel ikke for meget. Hvis du vil sikre dig at få mest muligt brug ud af den, skal du vælge én i nogle neutrale farver, så den passer til mest muligt i din garderobe. Medmindre du er typen, der kan lide at have flere jakker, så kan du også gå efter jakker i diverse friske farver.

Find et par lækre sneakers

Alle mennesker har brug for et par lækre sneakers, når det bliver forår. Det er den helt perfekte sko, når vi er midt imellem vinter og sommer. Det er en praktisk sko, der samtidig ser smart ud til langt de fleste sæt tøj. Specielt hvide sneakers er populære til foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *