Gode råd

Sådan kan du spare penge på at sæsonlease en bil

I dag er der mange måder at have bil på. Nogle køber den brugt, nogle deler den med naboen, nogle lejer den, mens andre vælger at lease. Det giver dig masser af muligheder for at finde den aftale eller ejerskabsform, der passer allerbedst til dig. Måske er du ikke i en position, hvor det giver mening for dig at købe din egen bil lige nu? I så fald kan du for eksempel overveje at lease dig frem til en flot bil, og det er der masser af fordele ved. Dette gør sig især gældende, hvis du vælger at sæsonlease.

Hvad er sæsonleasing?

Sæsonleasing minder om flexleasing, hvor du slipper for at betale registreringsafgiften i et hug. I stedet har du mulighed for at dele betalingen op i små, overskuelige bidder, og det gør flexleasing til et fordelagtigt valg i Danmark, hvor den høje registreringsafgift ellers kan være svær at sluge. Med sæsonleasing har du dog videre den store fordel, at du kan vælge en leasingaftale, som kun løber over seks af årets tolv måneder. Resten af tiden har du det, der hedder en stilstandskontrakt, hvor andre opbevarer bilen for dig.

For dig, der ønsker fleksibilitet

Det er ærgerligt at skulle betale registreringsafgift på en bil i en periode, hvor man alligevel ikke bruger den. Nogle biler er bare bedre egnet til sommerhalvåret, og så er det ret surt at se den stå ubrugt i garagen, mens man alligevel skal betale fuld pris. Her er sæsonleasing din ven, fordi du har mulighed for at vælge andre køretøjer uden samtidig at spendere en masse penge på en bil, som du alligevel ikke bruger. På den måde sparer du altså penge i forhold til traditionel flexleasing, og så kan du glæde dig til at komme ud at køre i bilen igen, når de aktive måneder begynder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *