Gode råd

Sådan kommer du i gang med din egen frisørsalon

Har du altid drømt om at have din egen frisørsalon, eller har du været frisør i nogle år og trænger du til en udfordring? Det er bestemt en udfordring at åbne sin egen salon, men det er også en rigtig spændende og lærerig proces. Men hvordan kommer du i gang, og hvad skal du tænke på?

Læg et detaljeret budget

Ligegyldigt hvilken type virksomhed du gerne vil starte, er det en god idé at lægge et budget som noget af det første. Når du gerne vil åbne en frisørsalon, kan du vælge at lave et budget, så du ved, hvor meget du har til rådighed til selve istandsættelsen og åbningen af din salon. Udover det kan du lave et budget for den fremtidige drift, så du kan få en idé om, hvorvidt det kan komme til at køre rundt. Når du laver budgetter, er det en god forberedelse og en god måde at skabe overblik på.

Skab overblik over alt du har brug for

Hvis du hidtil har arbejdet i en frisørsalon, har du en rigtig god idé om alt, hvad du får brug for i din egen salon. Der er nemlig som regel langt flere ting, end du lige regner med. Hvis det virker uoverskueligt, når du skal ud og købe alting, kan du starte med at skrive en lang liste over alt sammen. Den kan du hele tiden tilføje og krydse af på. Du har f.eks. måske ikke tænkt over, at du får brug for industrivaskemaskiner til at vaske alverdens håndklæder m.m.

Hav dig selv med hele vejen

Det vigtigste når du starter din egen salon er, at du hele tiden har dig selv med. Du skal ikke tage nogle valg, fordi du tror andre vil kunne lide dem. Du skal hele tiden gå efter at skabe lige præcis den salon, som du drømmer om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *