Gode råd

Sådan mister børnene aldrig deres ting

Har du lagt mærke til, hvor mange gange, du flere gange har skulle købe præcist den samme ting til dine børn, fordi de bliver ved med at miste dem? Det er som om børnene ikke kan have noget i et bestemt tidsinterval, inden det bliver mistet endnu en gang. Dog kan du gøre noget ved dette problem. Der er nemlig nogle få metoder, som kan gøre, at dine børn vil få mere styr på deres ting.

Etiketter

Først og fremmest kan etiketter være utrolig hjælpsomlige. Etiketter kan du med fordel klistre på dine børns ejendele, hvor du fint har skrevet deres navn på. På vigtige ting kan det ligeledes overvejes at skrive et telefonnummer på også. Så kan man være sikker på, at ejendelen kan spores tilbage til dit barn, hvis det ender i de rette hænder.

Lav en tjekliste

Det kan være meget svært for dine børn at holde styr på alle de ting, som de skal tage med sig i børnehaven eller skolen. Ved at lave en tjekliste med alle de ting, som skal med om morgenen, kan du og barnet altid få et overblik over, hvad der er kommet med i tasken. Det er endvidere en utrolig god måde at lære børnene om ansvar. Med en tjekliste vil du altså efterhånden slippe af med de hektiske morgener.

Tag en ordentlig snak med børnene

Børnene mister deres ting, da de ikke er vidende om, hvor vigtige disse ting er. Derfor er det vigtigt at tage en snak med børnene om vigtigheden i at holde styr på sine ting. Når du forklarer, hvor vigtigt det er, at de holder øje med, hvor de lægger deres ejendele, så vil de efterhånden forstå det. På den måde vil børnene efterhånden blive ved med at komme hjem med det samme antal ting, som de havde, inden de tog ud ad døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *