Gode råd

Står du og mangler et lager?

Hvis du har en virksomhed, hvor du kan se på virksomhedens udvikling den seneste tid, at du snart vil få brug for et lager, så få det hellere fikset i god tid, så du ikke pludselig står og mangler lagerplads.

Til nyopstartede virksomheder

Hvis du lige har startet din virksomhed og næsten ikke har brug for noget lagerplads, kan du nøjes med at lege et depotrum. Det er til dig, som f.eks. har startet en handelsvirksomhed, hvor du har brug for et lille lager til dine få webshopvarer. Det er passende, hvis du endnu ikke har den største omsætning, men er i en opstartsfase. Grunden til, at du ikke skal gå ud og leje et stort lager endnu er, at du aldrig kan være sikker på, at du får brug for så meget plads, men også fordi det er billigere at leje et mindre depotrum.

Til virksomheden med et lille budget og brug for meget plads

Hvis du har et budget, hvor du gerne skal spare lidt, men du samtidig har brug for mere plads, er den bedste løsning at få noget mere gavn ud af den plads, som du allerede har. Hvis du allerede har et lager, kan det være, at en helt ny indretning, ville kunne skabe noget mere plads. Det kan også være, at du bare har brug for en anden slags reoler for at få plads til alt. Tjek f.eks. et stort udvalg af pallereoler her.

Til virksomheden der ønsker meget mere plads

Har du brug for meget mere plads, er en løsning at gå ud og leje en ekstra lagerhal. Det er en dyrere løsning, men den kan være nødvendigt, hvis ordrene vælter ind. I en lagerhal behøver du ikke spare på pladsen, og du kan få god plads til alle dine varer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *