Gode råd

Tips til et funktionelt badeværelse i sommerhuset

Mange danske sommerhuse er indrettet i ægte sommerhusstil med træbeklædning, gamle møbler og service i forskellige farver. Det får et sommerhus til at emme af hygge. De fleste sommerhusejere bruger flittigt deres sommerhus året rundt. Det er med god grund. For i sommerhuset kan man for en stund slippe hverdagens stress og blot nyde roen og naturen omkring.

En del af et velfungerende og hyggeligt sommerhus er et funktionelt badeværelse, som kan bruges af hele familien. Men hvordan får man indrettet et funktionelt badeværelse i sommerhuset? Herunder får du et par brugbare tips.

Sørg for god ventilation og udluftning

Mange sommerhuse rammes årligt af fugtskader. Det er irriterende at rende ind i sådan en type skade. Heldigvis kan du selv gøre meget for at undgå fugtskader i badeværelset. Sørg for at etablere en god ventilation i sommerhuset badeværelse. Det gør det muligt for fugten at komme ud af rummet. Når en person går i bad, skabes der fugt i badeværelset. Gør det til en husregel at der luftes ud, så snart en person har været i bad.

Har badeværelset alligevel fået en fugtskade? Kontakt Pro Industri og Skadeservice her. De kan effektivt hjælpe med at affugte rummet.

Indret med god opbevaringsplads

Det er måske sparsomt, hvad I har i sommerhuset. Alligevel har de fleste sommerhusejere håndklæder, shampoo og andre toiletartikler liggende i sommerhuset. Indret derfor badeværelset med gode opbevaringsmøbler. Er badeværelset lille, er opbevaringsmøbler til væggen ideelt. Det gør gulvet fri, og får rummet til at syne større.

Gør badeværelset større

Størrelsen på badeværelser i sommerhuse varierer meget fra hus til hus. Er du én af dem med et mindre badeværelse, kan du nemt gøre rummet større ved at male badeværelsets vægge hvide. Den hvide farve har en god effekt, da den får rummet til at virke større og lysere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *