Gode råd

Vælg de rigtige vandrestøvler

Vandrestøvler er en investering, du skal gøre, hvis du har planer om at begive dig ud på en længere tur. Det er ikke lige meget, om du skal gå på fjeldet med mange kilo på ryggen eller på Caminoen. Og hvis du har planer om at gå længere ture i skoven, skal det desuden indgå i dit skovalg.

Sådan finder du det rigtige par sko

Nogle af de spørgsmål, som du kan stille dig selv, er:

  • Hvilken oplevelse skal du på?

  • Hvordan er terrænet?

  • Hvor mange kilometer skal du gå?

  • Skal du bære noget?

  • Ønsker du vandtæthed eller åndbarhed?

Når du skal vælge, hvilket mærke dine kommende vandrestøvler skal være fra, skal du sikre dig, at det lever op til dine krav. Det handler i høj grad om, at du finder sko, der matcher dine behov. Salomon er et skomærke, som tilbyder mange varianter. Også inden for for vandrestøvler. Og desuden kan de opfylde langt de fleste krav.

Typer af vandrestøvler

Afhængigt af dine planer omkring vandreture, findes der forskellige typer vandrestøvler til forskellige formål. Der findes blandt andet kraftige vandrestøvler, som er gode til fjeldvandring med tung oppakning. Her er der tale om et ujævnt og hårdt terræn.

Desuden findes der trekkingstøvler, som er ideelle til lettere terræn og lettere oppakning. Det kan eksempelvis være i forbindelse med Caminoen.

Endelig kan du købe vandresko, som er velegnede til vandreture i hårdt terræn, men med let rygsæk. Det kan eksempelvis være til dagsture eller en enkelt overnatning.

Hvilken type vandrestøvler du er til, er en individuel sag. Besøg en fysisk butik, og prøv forskellige sko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *