Oplevelser

Sådan holder du et godt kursus

Et kursus tager lang tid og er trættende. Når du skal holde et kursus, er det derfor vigtigt at du får motiveret dine deltagere til at aktivere hjernen og være åbensindede. Sørg også for at have en god foredragsholder, som selv er velforberedt i materiale, og som har gode anmeldelser. Personen som skal lære fra sig er nemlig altafgørende i forhold til, hvor spændende og aktiverende det er.

Omgivelserne er også vigtige. Prøv så vidt som muligt at finde et godt kursuscenter eller konferencecenter, som er vandt til at afholde disse typer af arrangementer. Et godt eksempel på et kursuscenter er Sonnerup Gård kursuscenter. De har styr på, hvad der skal til for et vellykket kursus, og servicen er i top. Du kan læse mere om Sonnerup Gårds kursuscenter på denne hjemmeside: https://sonnerupgaard.dk/kursuscenter/

Vigtige egenskaber ved lokaler

Det lokale som du vælger til dit kursus, er der mange mennesker som skal opholde sig i i lang tid, og derfor er det også ekstremt vigtigt, at det er behageligt at opholde sig i. Du kan her læse om de vigtigste egenskaber ved et lokale til et kursus:

  • Størrelsen: Sørg for at størrelsen passer til det antal deltagere, som skal være til kurset. Det skal hverken være for stort eller for småt.

  • Luften: Nu hvor der skal være mange mennesker i lokalet i en længere periode, skal du tænke på, om der er god nok udluftning. På samme tid skal du også tænke på, om det enten er et for varmt eller et for koldt lokale.

De rigtige materialer

Når du skal holde et kursus, skal du også tænke på, hvilke muligheder der er. Er der en projekter, så alle deltagende kan se skærmen på samme tid? Du skal også huske, at der skal være mulighed for at oplade computeren, og at der er stole nok til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *