Oplevelser

Tag på golfferie i Danmark

For mange betyder en golfferie en rejse til for eksempel Skotland for at prøve nogle af de mest berømte baner af. Men du kan også sagtens tage på golfferie herhjemme i Danmark i stedet. På den måde får du stadig mulighed for at dyrke den sport, du elsker, men alle de andre udgifter bliver lidt mindre. Så samlet set får du en billigere ferie. Det kan du måske udnytte til at være afsted i lidt længere tid eller til at besøge mange forskellige golfbaner i stedet for blot en.

Pak dit udstyr og tag af sted

Mere eller mindre det eneste, du har brug for, før du kan tage af sted på en golfferie, er at sørge for, at du har dit udstyr i orden. At du har dine køller og bolde, og så er du ellers klar til at spille golf.

Når du pakker udstyret ned, bør du dog huske på, at en hel golfferie betyder, at du kommer til at spille rigtig meget. Derfor er det rigtig smart at pakke ekstra mange golfbolde, i tilfælde af at du mister nogle undervejs. Det er altid rare at have nogen med hjem igen, som du ikke fik brugt, end at stå på ferien og mangle golfbolde. Er du ikke helt sikker på, at du har nok golfbolde til din ferie, kan du nemt købe flere hos Out-of-Bounds Danmark.

Bedøm banerne undervejs

Planlægger I at besøge flere golfbaner på ferien, er det smart at prøve at bedømme banerne undervejs. Se hvilke I holder mest af at spille på. På den måde kan I finde ud af, hvilke golfbaner, som I synes, ville værd at besøge igen. Så er I nemlig lidt mere forberedt på jeres næste golfferie. Men blot fordi en bane er bedre end de andre, behøver det selvfølgelig ikke betyde, at de andre er dårlige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *