Oplevelser

Tag på små eventyr mellem de travle hverdage

Hverdagene snegler sig afsted og efterlader dig træt og udmattet uden det store overskud. Weekenderne går på at tage en lur på sofaen eller i sengen, mens børnene sidder foran en skærm, leger med deres ting, eller plager dig om, om I ikke godt kan lave noget sammen i stedet for bare at sove eller slappe af. Den kan dog være svært at finde på noget nyt hver weekend, men et godt sted at starte er, at kigge på hvordan vejret ser ud den weekend. At lave udendørs aktiviteter med hinanden eller ungerne er en fed oplevelse, hvor I får masser af luft.

Udendørs aktiviteter – hvad kan I lave?

Hvis vejret er godt, solen højt til tops og de våde skyer langt væk, er der et hav af muligheder, I kan tage hul på. I kan cykle, I kan gå en tur, I kan tage en tur i skoven, der er utrolig mange muligheder, men hvis I leder efter noget mere spændende og eventyr-agtigt, skulle I måske overveje noget, der nok mest er for de ældste.

Manger I sjove udendørsaktiviteter? Ja, så skal I nok blive hjulpet godt på vej. Hvis det sner, kan I jo altid bygge en snemand eller lege sneboldkamp – det hitter altid hos børnene, og er en fed aktivitet for hele familien.

Motorik og frisk luft

En masse frisk luft er med til at rense hjernen og gøre dig og børnene mere vågne og glade. Hvis I sørger for at få nok frisk luft, sikrer I også, at I ikke er for meget i nærheden af luftforurenende partikler, der kan gøre dig eller børnene syge. Derudover styrker I også jeres motorik, når I bruger jeres hænder og hjernen udenfor. Det kan blandt andet være at klatre i træer eller på klatrebaner. Små eventyr bliver i sidste ende en lykkelig stund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *