Oplevelser

Weekend udflugter

Der er syv dage på en uge, hvor fem af dem er arbejdsdage. De to sidste er lig med weekend, hvilket betyder, at det er disse to dage, hvor du har muligheden for at tage væk fra hjemmet. Du kan tage ud for at lave noget sammen med dem, som du holder af.

Med venner og veninderne

Du har en aftale med dine venner eller veninder om, at I skal lave noget sammen, da I endelig har fundet en dag, hvor I alle har muligheden for at være med. Hvad skal I lave?

  • I kan tage på flødebollekursus, hvor I gerne vil prøve kræfter af med at lave lidt til den søde tand.

  • I kan tage ud til ATV kørsel i skoven med Outdoor Action. Her kan I få muligheden for at få brændt lidt krudt af, og få et godt grin.

  • I kan tage på vinsmagning, hvis I er stor fan af vin. Ellers er der mange andre muligheder f.eks., hvis I er mere til øl.

  • Tag i den nærmeste forlystelsespark. Dog er forlystelsesparker ofte sæsonpræget, men hvis den har åbnet, vil det være en oplagt mulighed.

Til børnefamilien

Hvis du gerne vil på udflugt med hele familien, men du er lidt på herrens mark, da du er tom for ideer, så kan I:

  • Tage ud og få lidt frisk luft til kinderne. Der er med sikkerhed dejlige områder i nærheden af, hvor I bor. Grib derfor chancen og gå en tur i skoven eller langs vandet.

  • En hjemmeweekend er ikke en dårlig ide, hvis I har været til mange arrangementer såsom fødselsdage de sidste weekender. I kan derfor lave en hjemmehyggedag, hvor I bager nogle dejlige varme boller og serverer dem med en kop varm kakao, så bliver det ikke bedre.

  • Tag i biografen for at se den nyeste børnefilm, eller en anden film, som fanger jeres interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *