Sommerhus

Ideer til indretning af børneværelset

Når det kommer til indretning af et børneværelse, kan det ofte være svært at tage stilling til møblement og indretning. Et børneværelse skal kunne rumme mange ting, da det er her leg og lektielæsning skal foregå. Det er derfor en gode ide at tænke over planlægningen af indretningen. På børneværelser er der ofte meget rod med legetøj, da børnene slipper deres fantasi løs.

Børneværelset

På et børneværelse er der brug for opbevaring af legetøj, hvis man vil undgå at legetøjet skal flyde rundt over det hele. Det kan derfor være en god ide at skaffe møbler, som har plads til opbevaring. Et eksempel på et møbel kunne være en kommode. I skufferne kan legetøjet blive gemt af vejen, så det ikke flyder ude på gulvet, da dette resulterer i, at der er mindre plads til leg.

For at få mere gulvareal kan det være værd at overveje, om man skal købe nogle hylder eller lignende. Disse gør nemlig, at der bliver mere frit på gulvet.

Sørg for, at der er plads til børnenes tøj inde i skabe eller kommoder, så tøjet ikke ligger og flyder rundt.

Mange børn har en livlig fantasi, og er hermed også meget kreative. Det kan derfor være en god ide at investere i et bord, hvor børnene kan få lov til at udfolde deres kreativitet med maling og tegne tegninger. På denne måde undgår du også, at der kommer tusch streger på spisebordet eller andre steder.

Skab hygge

For at gøre et børneværelse hyggeligt kræver det, at der er nogle ting inde på værelset, som skaber personlighed. Dette kan f.eks. være tegninger, som dit barn har tegnet, men det kunne også være Børneplakater/plakater til børneværelset. Børneplakater/plakater til børneværelset er med til at skabe en hyggelig stemning, og der er en masse forskellige motiver osv. at vælge imellem. Disse plakater til børn vil være et hit.

Hvis I har børnebøger inde på børneværelset, så kan I investere i en tallerkenrække, som I kan male i dit barns yndlingsfarve, hvid eller sort. Tallerkenrækken kan I hænge op og stille børnenes bøger op i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *