Sommerhus

Isolering af loft – slip af med trælse temperaturudsving

Oplever du ualmindeligt kolde vintre og voldsomt varme somre i dit hjem? Så kan det meget vel være, at du trænger til at få foretaget en isolering af loft. Er dette tilfældet, er du desuden kommet til et helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om loftisolering, således du kan tage en velinformeret samt grundig beslutning inden, du får foretaget en isolering af dit loft. Har det vakt din interesse, og ønsker du at slippe af med de store temperaturudsving i dit hjem? Så kan du lige her få et uforpligtende tilbud på isolering af loft.

Isolering af loft med papir uld

Du undrer dig måske over, hvilket isolering der er bedst, når det kommer til isolering af loft. Man kan dog helt generelt sige, at papir uld er det bedste valg, hvis man har et lidt ældre hus. Dette har nemlig en række forskellige fordele, og så er det desuden en aktiv isolering. Denne form for isolering af loft kan således ventilere sig selv, og så er det endda behandlet mod skadedyr som rotter, mus, bier osv.

Vælger du eksempelvis at få foretaget en isolering af loft med Isocell papir uld, og har du derudover et lidt ældre hus, kan du faktisk undgå hele tiden at skulle tjekke, om dampspærret er tæt. Dette undgår du ved at lægge 2 tredjedele papir uld oven på den glasuld eller stenuld, som allerede ligger der. Dette er desuden ikke den eneste fordel, der er ved brug af papir uld til isolering. Prisen på isolering af loft med papir uld er nemlig også særdeles billig, og så er det faktisk en af de mest miljøvenlige og grønne løsninger, du kan vælge, når du skal have foretaget en isolering af dit loft.

Vælger du derudover at få foretaget en isolering af loft med papir uld, har du faktisk også mulighed for at øge værdien af dit hus. Når det kommer til huse, er fokusset på et godt indeklima nemlig steget med hastige skridt, og med loftisolering med papir sikrer du netop, at der er et godt indeklima i dit hus, og således kan du altså gøre din bolig mere attraktiv på boligmarkedet. Med andre ord er en isolering af dit loft altså en investering, som kan vise sig yderst effektiv på både den korte og den lange bane.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *